Нема на залиха

Слонче Активити Со Топчиња – Bkids

1,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Малечките ќе сакаат да ги развиваат своите вештините со топчиња со Слончето BKIDS.
Децата со часови ќе се забавуваат со фрлање на топчињата во обрачот на слонот.
Гледајте ги, вртете ги шарените граничници и на крајот слезете на базата за да освоите поени!

ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ
40,7cm x 8,9cm x 30,5cm