Нема на залиха

Smoby Кујна Super chef deluxe

9,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Супер делкус кујната ќе ја рабуди иновативонста во секое дете. Кујната е мултифункционална и во неа можат да си играат повеќе дечиња истовремено. Делукс кујната има дополнителни 47 додатоци.
Електронска плоча за готвење, голема печка, скара, еспресо машина, фрижидер, диспендер за коцки мраз се само дел од карактеристиките кои таа ги поседува.
Препорачана возраст: 36+ месеци
Димензии на производи 115 x 41 x 97 см