Купи!
Нема на залиха

Спортски центар 2 во 1 – Vtech

4,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Спортски центар 2 во 1 – VTECH
• Радувајте се со Вашата мала спортска ѕвезда! Шутирајте ја фудбалската топка во мрежата за да ги слушнете забавните звуци или погодете во кошаркарскиот обрач за да постигнете поени.
• Притиснете ги копчињата, вклучете ја таблата за да научите за формите, броевите и многу повеќе.
• Вклучени се 2 песни и 18 мелодии.
Возраст 12-36 месеци