Нема на залиха

Столче за хранење – Teddy Chipolino

2,680.00ден

Нема на залиха

Опис

Димензии на столочето во распространета позиција:
L 74 cm / W 65 cm / H 100 cm

Димензии на столочето во преклопената положба:
L 15 cm / W 65 cm / H 107 cm

Димензии на седиштето: L 75 cm / W 39 см

Избор на повеќе бои – Погледнете ги сликите

Столочето е погодно за деца кои можат да седат сами со тежина до 15 кг;
Широко и удобно седиште – лесно се чисти;
Сигурносен појас со 5 точки;
Подножјето за нозете може да се прилагоди на 3 позиции;
Голема таблаза хранење;
Компактен за складирање кога е склопен;
Столот е произведен во согласност со европскиот стандард EN 14988.