На залиха во главен магацин

Термометар Classi – Kikka Boo

1,990.00ден

Опис

Бесконтактен термометар со растојание од 3-5 см.
Два режима на работа – тело и површина.
Брзо и прецизно мерење – 1 секунда.
Опсег на мерење :
– телесна температура: 32,0 ° С – 42,0 ° С
– површина: 0,0 ° С – 100,0 ° С.
Автоматско исклучување.
Интелигентен систем за тревога на аларми, во зависност од пријавената температура.
Мемориска функција – зачувува 99 записи за мерење.
Читање на температурата на – ° C / ° F
Производот користи 2×1,5V AAA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
Комплетот вклучува – 1 инфрацрвен термометар, 1 упатство и чантичка за складирање.
Димензии на производот: 17x9x5 cm.
Димензии на пакувањето: 15x8x5 cm.

Може да ви се допаѓа и…