Купи!
На залиха во главен магацин

Топка Crawl & Learn Bright Lights – Vtech

2,190.00ден

Опис

Оваа топка Crawl & Learn Bright Lights Ball од Vtech има вграден мотор со што се активира движењето на топката, го поттикнува лазењето.
Притиснете ги копчињата за да ги запознаете животните, да научите броеви и да слушнете 4 песни и 12 мелодии.
Копчињата со броеви светат и го привлекуваат Вашето бебе, а дискот одозгора ја врти желката предизвикувајќи забава.

Волшебно движење на топката го охрабрува ползењето
Притиснете ги, лизнете ги и вртете ги животните за да се поттикне развој на моторни вештини
Светли бои и светкави светла го привлекуваат вниманието на бебето
Копчињата во форма на животни имитираа животински звуци и ги активираат сијаличките во разни бои
Вклучува 4 песни и 12 мелодии
Димензии: 16,4 x 16,4 x 17,7H см
Потребни батерии: 3 x AA (вклучено)