На попуст!
Нема на залиха

Топка Пчела Roll & Chase – Bright Starts

1,270.00ден

Нема на залиха

SKU: 9101 Категорија

Опис

2 начини на игра! Со притискање на копче, пчелата ќе се движи, охрабрувајќи го бебето да лази или да ги притика светлечките копчиња кои помагаат да ги учи боите, формите и броевите.
Притиснете ги копчињата за да ги идентификувате формата, бојата и бројот.
Светлечките копчиња сочинуваат 9 различни мелодии за да го одржат бебето во движење.

Забава доаѓа на прво место! Играчката Having a Ball™ Roll & Chase Bumble Bee™ од Bright Starts™ овозможува учење и забава во животот со своите непредвидливи и привлечни мелодии кои започнуваат со допирање на копче. Со два начина на игра, бебињата се запознаваат со боите, формите и броевите. Учењето никогаш не било толку забавно!