На залиха во главен магацин

Tопка Трансформ 2/1 Chicco

890.00ден

Опис

Целосно нова игра од линијата Smart2Play – топка што може да се трансформира во што сакате.
– 10 разнобојни делови кои се спојуваат меѓу себе за да ја направите вашата омилена топка.
– Се тркала како вистинска топка.
2 во 1
1. Направете топка
2. Направете го вашиот омилен модел