На попуст!
На залиха во главен магацин

Трамболина со Скалички 12ft (366 cm)

15,990.00ден

Попустот важи само за онлајн нарачка!

Опис

Максимална тежина до 150kg
Примена за надворешен простор и приватна употреба
Материјал галванизиран челик
Подлога за скокање е отпорна за скокање на временски услови
Внимание не е наменето за деца под 6год
Карактеристики на трамболината: заштитна подлога со јадро од пена прекриено со долготрајна гумена навлака, 72 галванизирани челични пружини, 6 горни и 6 долни галванизирани стубчиња, галванизирана челична рамка, пластични поклопци за горни субчиња и нокарки за долните стубчиња, заштитна мрежа со влез кој се отвара со патент.
Димензии на трамболината во дијаметар 366 см.
Висина на мрежа до 180 см.
Трамболината е со надворешна мрежа и е со скалички.
Тежина на трамболината 55 кг.