На попуст!
На залиха во главен магацин

Трамболина со Скалички 14ft (427cm) 2024

17,990.00ден

Опис

Дијаметар на рамката: 4,27 m, Висина на рамката: 80 cm.
Подлога за скокање: Црна, ПП Материјал отпорен на УВ, 280 g/m2, 350g/m2 PVC+110g/m2 PE.
Перничиња: Средна EPE пена, дебелина од 14 mm; Големина на цевки: 8 парчиња, поцинкувани; Димензија: Ф42х1,4mm; Цевки: 80 парчиња, поцинкувани.
Димензии на жица: х 3,1 х 145 mm; Ногарки на трамболината: 4 парчиња, поцинкувани; Димензии: Ф35х1,2mm.
Стандард: TUV-GS, EN71.
Мрежа: PE мрежа, 110g/m2.
Висина на куќиштето: 180 cm; Носивост: 150 kg.
Тркалезна цевка: Ф25х1,2mm, 16 парчиња.
Заштита за кружната цевка: EPE пена, PE ткаенина. Мрежните столбови ја допираат земјата што ја прави трамболината многу безбедна.

Вие исто така би сакале…