Нема на залиха

Трансформер – Тополино

490.00ден

Нема на залиха

Опис

• Дел од популарната и забавна колекција на Л.О.Л. изненадувањата. Трансформер во конзерва.
• Сетот содржи очила за сонце и трансформер кој менува позиции.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот: 15 x 10 x 2cm.
• Димензии на пакувањето: 16 x 10 x 10cm.