Нема на залиха

Трицикл за деца сино сив – Family

3,290.00ден

Нема на залиха

SKU: 968601 Категории ,

Опис

За возраст од 2-5
Максимално оптеретување 25 кг
Има кадичка под детските нозе, каде детето ги држи нозете додека не научи да ги врти педалите
Рачка преку која родителите управуваат со трициклот
Рачката и кадичката се вадат и детето само може да управува со трициклот
Трициклот има светло и музика, се пуштаат со помош на стандардни батерии