На залиха во главен магацин

Тропалка Twist ‘N’ Play Koala – Vtech

990.00ден

Опис

Сензор за движење и светлечко копче што активира звучни ефекти, забавни песни, привлечни фрази и кул мелодии. Се одликува со 3 песни и 15 мелодии.
Опис
Со тропкање и тресење, оваа симпатична коала ќе го задржи вниманието на детето и ќе ја поттикне психичката активност преку игра!
Коалата има црно-бела рачка лесна за држење, за забава и визуелно препознавање.
Забавните звучни ефекти и гласови ќе се репродуцираат кога се активира сензорот за движење.
Коалата има светлечко копче што активира слатки песни, забавни фрази и возбудливи мелодии.
Вртењето на текстуралните уши помага во развојот на фините моторни вештини и поттикнува континуирана игра.
Се одликува со 3 забавни песни за пеење и 15 возбудливи мелодии.
Протресете и играјте со симпатичната коала за бебиња!
3 до 18 месеци