Нема на залиха

Видеофон Attento Kikka Boo

6,490.00ден

Нема на залиха

Опис

• 2,4-инчен LCD екран.
• Технологијата FHSS обезбедува добра сигурност на сигналот на долги растојанија.
• Оперативен опсег на отворен простор 270-300м.
• Опсег во затворен простор 30-50м.
• Пиксел 320х240.
• Автоматски избор на канали.
• Канали -19.
• Ниво на осветленост – 6.
• Ноќна визија.
• Двонасочен разговор.
• ЕКО режим.
• Контрола на напон.
• Аларм надвор од опсегот.
• Аларм за ниска батерија.
• 8 Приспивни мелодии.
• Батерија за полнење за PU.
• Детекција на температура во соба за бебиња.
• Вибрации.
• Двојна дигитална контрола на зумирање од единицата за родители.
• Комплетот вклучува: родителска единица,бебешка единица,2 USB кабли,1 USB адаптер,вградена LION батерија за родителска единица.