На залиха во главен магацин

Видеофон Cherish 71248001 C525 – Kodak

15,990.00ден

Опис

ВИДЕОФОН CHERISH 71248001 C525 KODAK
– навалување
– ротирање
– зумирање
– 5″ екран

Бебешкиот монитор KODAK CHERISH C525P Ви помага да останете поврзани со вашите малечки дома или кога сте на пат. Со поврзувањето со WiFi, камерата CHERISH C525P обезбедува опции за навалување, ротирање и зумирање за да можете да снимате многу тивки моменти. Со бебешката камера KODAK и апликацијата KODAK Smart Home, можете да ги негувате сите убави моменти од развојот на Вашето бебе без да му го нарушите сонот.

Безбеден пристап преку телефон.

Постојан надзор преку родителската единица.

Посебните моменти преку јасни слики.

– Пренослива родителска единица
– Со вградена батерија во родителската единица
– WiFi поврзување
– Компатибилна со повеќе уреди
– Кристално јасен аудио прием
– Инфраред HD за ноќен надзор

Поделен екран. Во живо.
Бидете на две места одеднаш! Со функцијата Split-Screen, можете да внимавате на две места во вашиот дом, за да бидете сигурни дека Вашето малечко е безбедно.

Паметен дизајн.
– Приспивни песни
– Надзорен агол 85 степени
– Сензор за температура
– Светлосен индикатор
– Двонасочна комуникација
– Индикатор за звук и движење

Ротација за 360 степени и надзор на целата соба.
Со поврзувањето со WiFi, камерата CHERISH C525P обезбедува опции за навалување, движење и зумирање за да можете да снимате многу тивки моменти.

Паметен дизајн за мирни соништа.
– SD картичка и опција за снимање
– 720P Стрим
– Доверлива енкрипција

Потребна ви е дополнителна камера за вашиот дом?
Може да имате до 10 камери низ вашиот дом користејќи ја апликацијата KODAK Smart Home