На залиха во главен магацин

Видеофон Wi-fi Lan Teya Cangaroo

2,890.00ден

Опис

Wi-Fi / LAN 3MP Teya камера
Резолуција од 3,0 MP. Поврзете се преку LAN кабел или Wi-Fi мрежа од Вашиот дом. Двонасочна аудио комуникација.
360 ° движење на камерата. Опција за навалување нагоре / надолу.
Инфрацрвено светло за ноќно време. Способност да следите повеќе камери на Вашиот екран. Компатибилен со Android, iOS, Windows;
Бесплатна апликација – YCC365 Plus. Детектор за движење.
Вграден интерфејс на мемориска картичка (максимум 128 GB; картичката не е вклучена)