Нема на залиха

Volleyball – Мрежа за одбојка

750.00ден

Нема на залиха

Опис

Volleyball – Мрежа за одбојка

Димензија на мрежата: 320 ширина,  170 cm висина

Одличен спорт за децата. Неограничена игра за правилен развој на коскениот и мускулниот систем