На залиха во главен магацин

Вртелешка За Kреветче Raimbow Sky Розе 0+ Chicco

2,190.00ден

Опис

Линијата Chicco First Dreams се состои од прекрасни играчки кои ги придружуваат децата додека спијат или одмараат благодарение на музиката, звуците и светлосните ефекти, создавајќи волшебна и релаксирачка атмосфера. Со многу функции и модуларна структура, тие ги задоволуваат различните потреби на родителите … и секако на децата. Тие го комплетираат декорот и атмосферата во детската соба.
Играчката за креветче Rainbow Sky е панел со три закачалки инспирирани од виножитото, создава волшебна атмосфера што го олеснува заспивањето на детето. Во зависност од возраста на бебето, има 2 намени: панел за креветчиња 0-6м со релаксирачки класични мелодии, приврзоци и меко бело светло на проектор во форма на ѕвезда, со ефект на избледување во последните 5 минути од автоматскиот циклус; 6 М + преносна ноќна ламба со проектор – да се стави на ноќната маса.
Прекинувач за време 15 или 30 минути.
Мелодија и 2 нивоа на јачина на звук.
Компатибилен со лулки и креветчиња ширина 55-65 см
Практичен и безбеден систем за монтирање