Нема на залиха

WI-FI Бебе Камера THET – Kikka Boo

2,990.00ден

Нема на залиха

Опис

• Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта.
• Откривање на движење и следење на движење.
• Аларм.
• Резолуција 1080р (1920×1080).
• Ноќно гледање до 10 m.
• Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB.
• Леќа 3,6 mm.
• Двонасочен разговор.
• Прилагодување на звукот.
• Бежичен WIFI.
• Температура на работа од -10 до 50ᵒC.
• Ротација 90°.
• Мрежен интерфејс RJ-45 10/100Mb адаптивен етернет интерфејс.
• Една камера може да се дели максимум со 5 корисници.
• Комплетот вклучува: камера, USB кабел, USB адаптер.