Нема на залиха

Заштитна Капа За Бањање Dumbo Pink – Chipolino

295.00ден

Нема на залиха

Опис

Погоден за бебиња и деца постари од 6 месеци со дијаметар на главата 38-60 см;
Ги штити очите на бебето од сапун и ушите од вода;
Изработена од мек материјал и лесна за чистење;
Изработени од висококвалитетни и безбедни материјали.