Нема на залиха

Заштитник силиконски за вратичка – Baby Jem

430.00ден

Нема на залиха

SKU: 900066 Категории: ,

Опис

• Родителите мора да ја обезбедат безбедноста и сигурноста на бебето во нивниот дом.Заштитникот за врата е со сертифициран квалитет за производи за безбедност.Овие производи можат лесно да се користат во секој дом и воедно да се заштитат децата од несреќи во домаќинствата.
• Димензии на производот: 19 x 4 x 1cm.
• Димензии на пакувањето: 10 x 30cm.