Нема на залиха

Заштитник стопер за врата – Baby Jem

420.00ден

Нема на залиха

SKU: 900065 Категории: ,

Опис

• Родителите мора да ја обезбедат безбедноста и сигурноста на бебето во нивниот дом.Стоперот за врата е со сертифициран квалитет за производи за безбедност.Овие производи можат лесно да се користат во секој дом и воедно да се заштитат децата од несреќи во домаќинствата.
• Димензии на производот: 11 x 11cm.
• Димензии на пакувањето: 20 x 13cm.