Нема на залиха

Албум За Бебе 6-24м. VTECH

1,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Првиот фото албум на вашето бебе, додадете слики и снимете семејни пораки
3 начини: нежна музика, пеење и пораки
4 песни и 28 мелодии
Рачката може да се употреби и за потпирање, па албумот да се претвоти и во рамка за слика
Зачувајте ги сите драгоцени спомени во Baby’s Talking Family Album. Дизајниран специјално за вашето бебе со пријателски песни и нежни мелодии. Рачката може да служи и за потпирање, па овој албум да го користите и како рамка за слика. Направете семеен албум снимајќи кратки пораки за секоја слика, дозволувајќи им на роднините да му зборуваат на бебето дури и кога не се присутни. Нежните мелодии ќе го релаксираат вашето бебе а песните може да ги пее и игра.
за 7 слики (10х15см)