Нема на залиха

Ангелско игралиште – Pilsan

5,850.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 12 месеци
Различни и лесни форми за монтирање
Стилски изглед и ергономски дизајн
7 различни едукативни игри
Патентиран систем за заклучување на вратата однадвор
Систем за чаши за фиксирање на земја
5 звучен електронски рог
Суровина што не содржи канцерогени супстанции и е погодна за здравјето на децата.