Нема на залиха

Бродот на пав патрол – Тополино

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

• Брод кој нуди целосна забава на вашето дете пренесена во вашиот дом.
• Сетот содржи 2 кученца од серијата пав патрол.
• Производот користи батерии кои се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 53 x 13 x 37cm.
• Димензии на пакувањето: 34 x 37 x 9cm.