На залиха во главен магацин

Четка И Чешле Розе – Chicco

450.00ден

Опис

Хигиенскиот сет на Chicco обезбедува комплетна селекција на производи потребни за капење и нега на Вашето дете. Тоа се производи кои се специјално дизајнирани за деца, каде посебно внимание е посветено на бојата и формата, за да ја направат хигиената и негата на детето поприфатлива и позабавна.
Четките и чешлите за дневна хигиена Ви овозможуваат нежно чешлање на бебешката коса. Меките природни влакна на четката и заоблените краеви на чешелот се идеални за деликатниот бебешки скалп. И двете имаат големи дршки што овозможуваат лесно и безбедно чешлање.

Вие исто така би сакале…