На залиха во главен магацин

Ножички Со Капаче Розе – Chicco

340.00ден

SKU: 059121000 Категории: ,

Опис

Овие беби ножички се направени од некородирачки челик, аоблени се на врвовите, па со самото тоа овозможува комплетна сигурност во текот на користењето. Имаат хигиенско капаче кое се користи кога не ножичките не се употребуваат.

Може да ви се допаѓа и…