На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка за на ѕид Виножито – Viga

15,990.00ден

Опис

Ѕидната играчка Rainbow е комплет кој вклучува десет од најпопуларните карактеристики како што се запчаници за вртење, табла за временска прогноза, диск за вртење, соодветни блокови, ксилофон, конкавно и конвексно огледало, гонг и жичени мониста со перка.
Метеоролошката табла е специјално дизајнирана да одговара на темата на виножитото.

Лакот е поделен на 5 дела за лесно транспортирање и склопување. Сите 5 делови се со иста големина, па можете да ги составите по кој било редослед!

Метеоролошката табла е специјално дизајнирана да одговара на темата на виножитото. Панелот за ротирачка сезона може да се истражи во однос на временските промени и температурните флуктуации.
Вклучен е песочен часовник за дополнителна забава!

Заоблениот дизајн им овозможува на децата од сите големини да играат и да ги научат основните концепти за боите, формите, звуците и времето во исто време.

Идеален додаток на средини за рано учење и центри за детска грижа.

Дрвената ѕидна игра „Виножито“ од Viga Toys има сертификат за квалитет и безбедност на материјалот EN71.

Димензии: 162 х 81 х 11 см
Тежина: 10кг