Нема на залиха

Дрвени пазли часовник – Tooky Toy

860.00ден

Нема на залиха

Опис

Со помош на едукативниот часовник сложувалка, вашето дете ќе научи да го препознава времето на забавен и фасцинантен начин.
Броевите од 1 до 12 се направени во 12 различни геометриски форми, кои што одговараат на точно определено место на таблата.
Функциите на часовникот го помагаат развојот на перцепцијата на боите и фината моторика од рана возраст, како и чувството за пропорционалност.
Наменета за деца 3г+.