Нема на залиха

Џиновска мека книга – Galt

1,100.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 месеци
Димензии: 25cm x 25cm
Материјал: Текстил

Колоритна книга од текстил со осум големи страници со текстури и активности. Со материјал којшто крцка под секоја мека обложена страница. Карактеристиките вклучуваат крилја што крцкаат, крзнено тело, сјајни крилја, сатенски точки, лист што ѕирка, пискави листови на цвет, куќичка на полжав со точки, огледало како сонце. Се пере во машина.