Нема на залиха

Едукативен Центар Триаголник – Bkids

790.00ден

Нема на залиха

SKU: 003403 Категорија

Опис

Овој центар за забава ќе го привлече вниманието на Вашето бебе и ќе ужива да игра и да открива нови согледувања.
Составот на играчката се состои од неколку различни елементи како што се спирали, лостови, елементи што ротираат, се движат, се вртат и тропкаат.
Додека бебето игра со оваа играчка, ја развива својата логика, моторни вештини, како и чувството за слух.
Шарените и чисти бои на оваа играчка го изоструваат чувството за вид на бебето.
Сите делови на играчката се изработени од високо квалитетни материјали и се сосема безбедни за играње.
Играчката е погодна за бебиња поголеми од 12 месеци.