На залиха во главен магацин

Едукативна масичка Сина – Abero

3,090.00ден

Опис

Играчката е изработена од висококвалитетни нетоксични материјали и е апсолутно безопасна за здравјето на децата. Благодарение на работата на 2 AAA 1,5V батерии (не се вклучени), едукативната маса е опремена со светлосни и звучни ефекти, што ја прави играта интересна и информативна.
Функции:
1. Подредувач. На масата има фигурирани дупки во форма на цвет, на кои треба да земете фигура со соодветна форма и да ја турнете. Со избирање фигури за дупки, детето учи форми и бои, учи да анализира и споредува. Со правилен избор на фигури, цветот се истакнува и испушта забавни звуци.
Исто така, детето треба да ги постави фигурите на самата маса, ставајќи ги на постаменти што одговараат на обликот. Броевите и основите на сортерот се нумерирани од 1 до 5.
2. Подвижни делови. На површината за играње има подвижни елементи: бубамара што може да се движи напред-назад, ротирачки запчаници и штракаат.
3. Пирамида од 5 светлечки форми. Пирамидата во развој тренира логично размислување, комбинаторни способности, а исто така ја развива креативноста и когнитивната активност на детето.
4. Забавна игра со топки:
– фрлете ја топката во инката и гледајте како радосно се тркала, што пак му дава многу забава на детето;
– фрлајте топки во пирамидата и гледајте како излегуваат.

Големина на производот: 50,00 × 50,00 × 50,00 (CM)

Големина на пакување: 52,00 × 13,00 × 41,00 (CM)

Возраст: 12 +месеци