Нема на залиха

Едукативна масичка за игра – Infantino

7,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Овaa трансформирачка играчка го држи Вашето дете окупирано во текот на својот развој.
Малите деца можат да се вртат 360 степени додека истражуваат, вклучени 6 интерактивни играчки , светло , копчиња кои ја активираат музиката и звучни ефекти.
Има три висини на подесување соодветно на растот на детето.Кога детето ќе прооди таблата може да се користи за играње од стоење и истата содржи игра со три навивачки животни.
Кога ќе заврши времето за играње, играчката многу лесно се собира и лесно може да се носи во куќата на Вашите баби и дедовци или од соба во соба.
* Наменето за деца од 4 месеци до 5 години.
* Трансформирачка играчка која се претвора во активна табла.
* Три висини на подесување.
* Вклучени 6 играчки со светло и копчиња за музички ефекти.
* Седиштето е наменето за деца под 25 килограми.
Штом детето прооди стане независно, престанете да го користите седиштето и преминете на активната табла за играње.