На залиха во главен магацин

Електрична Пумпица- Chicco

10,490.00ден

Опис

Единечна електрична пумпа за измолзување

НЕЖНА
Со екстра мек силикон, нежен на градата.

ЕРГОНОМСКИ ДИЗАЈН
Со накосена чашка, за удобна и релаксирана положба при измолзувањето.

КОМПАТИБИЛНА
Со NaturalFeeling шишиња.

На едноставен начин најдете ги поставувањата што најмногу ви одговараат: одберете од 10-те нивоа на измолзување;

Нов црн ЛЦД дисплеј, за полесно гледање на тајмерот, начинот на работа и батеријата;

Копчиња за контрола со лесно прилагодување;

Дизајн со мала тежина и избор за користење со батерија или адаптер за во струја

ЗОШТО ДА ЈА ОДБЕРЕТЕ:

УДОБНА
Удобна позиција, релаксирано измолзување.

ЕФЕКТИВНА И ПРИРОДНА
1. Почнува со let-down начин со брз ритам, за стимулирање на протокот на млеко.
2. После 2 минути, се префрла на бавно измолзување.

ИНТУИТИВНА И ПРИЛАГОДЛИВА
Одберете го нивото на измолзување што вам ви одговара.