Нема на залиха

Играчка Crazy Legs Learning Bug VTECH

1,900.00ден

Нема на залиха

Опис

Формите за сортирање излегуваат со притисок на бебето бубамара.
Вклучува пеперутка, лизгачка гасеница, 2 песни и 15 мелодии.
Опис
Повлечете ја оваа симпатична играчка за забавно сортирање!
Оваа играчка се карактеризира со форми за сортирање што излегуваат со притисок на слатката бубамара.
Пеперутката и лизгачката гасеница од страната на бубачката овозможуваат манипулативна игра.
Режимот за учење е одлична игра која ќе го охрабри вашето малечко да ги пронајде формите или сликите од предметите.
Кога вашето малечко ги става формите во бубачки во музички режим, ќе се слушнат забавни звучни ефекти, мелодии и песни.
Вклучува 2 весели песни и 15 мелодии.
2 до 36 месеци