Нема на залиха

Играчка за бебиња и проодувалка – ВОЗ – Heimess

5,600.00ден

Нема на залиха

Опис

Играчка со активности за бебиња и проодувалка – ВОЗ. Го поттикнува психомоторниот развој, развојот на видот и на чувството за простор. Служи и како помошник при проодувањето. Страничните држачи подоцна можат да послужат како убаво декорирани закачалки за облека.

● Играчките за рана возраст HEIMESS повеќе од 60 години се изработуваат рачно во Германија.

● За нивна изработка се користи висококвалитетно дрво од бука, јавор и орев.

● Бојата е на водена основа, безбедна и отпорна на плунка и пот.

Димензии: 67 x 55 x 53 cm.

Потребно е склопување.