На попуст!
На залиха

Играчка За Количка Koala’s Family – Chicco

930.00ден

побрзајте и искористете го попустот
0 денови
00 часови
00 минути
00 секунди

Опис

Смешна играчка во форма на коала, лесно се прицврсува на заштитната пречка од количката, на корпата или транспортерот.
Детето ќе се забавува со: шушкав звук на ушите на коалата, огледало во форма на јаболко и транспарентен прстен- тропалка исполнет со обоени мини-топки што привлекува внимание кај детето.
Лесно се прикачува.