Нема на залиха

Ќебе со играчка дедо мраз црвено кутија – Jungle

790.00ден

Нема на залиха

Опис

Новогодишна играчка дедо мраз и топло ќебенце црвено во кутија

Димензии на ќебе: 90 х 75 cm

Димензии на играчка: 25 cm