Нема на залиха

Количка Ciara Grey – Moni

5,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 066Q316 Категории: ,

Опис

Конструкција: Метал
Систем за сопирање: Поврзана сопирачка на задното тркало
Максимална поткрепена тежина: 15 кг
Возраст: 0 – 36 месеци
Безбедносен систем: појас со 5 точки
Вид на преклопување: Тип на книга
Позиционирање на седиштата: Обратно од правецот на движење на количката * Се трансформира во корпа за новороденче * Може да биде свртено кон напред * Прилагодливо
Позиционирање на грбот: Прилагодливо со ремен
Подножје: Не се прилагодува
Тенда: Џеб за складирање • 4 делови
Безбедносна пречка: Отстранлива
Додатоци: Држач за шишиња / чаши •Шопинг корпа до 2 кг • Прозорец за вентилација на тендата • Мрежа за инсекти • Торба за додатоци
Дополнителни делови: Навлака, мека подлога
Број на тркала: 4
Предни тркала: Гумени • 7
Задни тркала: Гумени • 10 инчи