Нема на залиха

Количка Classy 2 in 1 Carbon – Chipolino

15,500.00ден

Нема на залиха

Опис

Количката е погодена за новороденчиња и деца до 22 кг. поединечно;
Цврста и издржлива рамка;
Лесно и компактно преклопување со една рака;
Потпирачот за грб е прилагодлив;
Мулти-позиции на потпирачот за грб на секое седиште;
Два отстранливи предени заштитници;
Безбедносен појас од 5 точки со меки подлошки за рамената за секое седиште;
Две големи прилагодливи настрешници со дополнителен дел и прозорец за набудување;
Мрежа за подобар проток на воздух на секое седиште;
Прилагодливи потпирачи за нозе за секое седиште;
Удобна рачка покриена со висококвалитетен материјал;
Голема корпа за складирање;
Сите тркала брзо се ослободуваат и се со амортизери;
Две подлоги за покривање на стапалата;
Торба за мајки за додатоци;
Држач за чаши/ шишиња;
Количката е произведена во согласност со европските стандарди EN1888-1 и EN1888-2.