Нема на залиха

Количка Eureka Smart Modular System Royalrose – Foppapedretti

42,490.00ден

Нема на залиха

SKU: 9700328706 Категории ,

Опис

Eureka Trio Smart + Action е систем количка од Foppapedretti, која е компактна и лесна за ракување, со корпа која се склопува, која може да се затвори за да заземе многу мал простор. На лесната алуминиумска рамка, која е многу компактна благодарение на нејзината ширина од 51 см, реверзибилното седиште за количка може да се монтира кон напред или назад. Количката има прилагодлива тенда со 3 прилагодувања и рачка на количката што може да се продолжи, изработена од ткаенина со ефект на кожа. Smart корпа на преклопување, која има прилагодлива тенда и прекривка со двојна заштита од ветер, како и џеб за складирање, исто така може да се монтира на рамката, исто така и седиштето за автомобил Action, кое е одобрено за групата 0+ (до 13 кг). За да се комплетира овој трио систем, има торба за мајка со двојно круто дно, термо џеб и подлога за пресоблекување.

Може да се комбинира со база Basix Isofix, која се продава одделно.

КОРПА

Погодна за употреба во првите 6 месеци
Се преклопува за ултра-компактно затворање
Прилагодлива тенда со панорамски прозорец
Прекривка со двојна заштита од ветер и џеб за лични предмети
Корпата не е одобрена за употреба во автомобил.

КОЛИЧКА

За деца од раѓање до 22 кг (приближно 4 години)
Ширина на рамката 51 см
Рамка која стои самостојно кога е склопена, со минимални димензии
Количката може да се монтира кон напред или кон назад ( реверзибилно седиште – напред / назад)
Прилагодлива телескопска рачка изработена од ткаенина со ефект на кожа
Предни ротирачки тркала со систем за брзо ослободување
Предни и задни тркала со топчести лежишта и одмичен систем за амортизација
Потпирачот за грб и безбедносните појаси со 3 точки може да се прилагодат
Тенда за сонце што може да се продолжи и да се прилагоди на висина со панорамски прозорец
Заштитna пречка за раце направена од ткаенина со ефект на кожа
Прилагодлив потпирач за нозе
Вклучени се зимска прекривка и кабаница за дожд
Шопинг корпа за складирање што може да се отстрани.

СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ

Одобрено за група 0+ (до 13 кг)
Потпирачот за глава и безбедносните појаси со 5 точки може да се прилагодат истовремено
Во согласност со европската регулатива ECE R44 / 04

ТОРБА ЗА МАЈКА

Цврсто дно дно од ткаенина со ефект на кожа и водоотпорна внатрешност
Термо џеб плус 2 прегради
Рачки со детали од ткаенина со ефект на кожа
Вклучена е и подлога за пресоблекување.