Нема на залиха

Количка Liteway3 Basic Dark Beige – Chicco

7,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 795973400 Категории ,

Опис

Kоличка за деца на возраст од 0 до 36 месеци, до максимална тежина од 15 кг(во согласност со EN 1888: 2012), а тестирана до 22 кг според протокол за тестирање (LSU 001 2014-11). Функсионална и модерна количка наменета за секојдневни прошетки. Лесна за маневрирање и идеална дури и во тесни простори низ градскиот метеж.
Екстра лесна количка со алуминиумска конструкција ( само 7,1 кг), екстремно подвижна благодарение на единечните предни тркала. Длабока и пространа тенда за заштита од сонце која може да се продолжи или скрати по потреба (патент на горната страна на тендата која го овозможува продолжувањето и скратувањето).
Седиштето е удобно и пространо, а наслонот за грбот обезбедува максимална подршка за бебето. Се спушта максимално со една рака до хоризонтална позиција, со што се овозможува користење од раѓање.
Чадор систем на затворање заради што е екстремно компактна кога е затворена.
Димензии: 50 х 102 х 81 см
Димензии кога е затворена: 32,5 x 40 x 85 cm