Нема на залиха

Количка Luxor 2in1 Grey – Cangaroo

16,970.00ден

Нема на залиха

SKU: 066H51119916 Категории ,

Опис

Зошто да се купи? Модерна и лесна за управување, количката е погодна за млади родители со вкус за естетика! Лесна алуминиумска рамка која е наменета до 18кг тежина.

Модерно и стилизирано издание
Лесна алуминиумска рамка
Содржи се што е потебно за детето од раѓање
Прилагодливи рачки според висината на родителот

Трансформирање во корпа
Овој модел на количка не вклучува корпа за новороденче. Седиштето се трансформира според возраста на детето. Првично се користи во хоризонтална положба, а откако може да седнува во седечка позиција.
Потпирачот за грбот може да се регулира со појаси
Седиштето се врти и во насока кон родителот и спротивно
Дополнителни џебови на задниот дел од корпата
Меко двојно перниче зависно од временската сезона

Кожни додатоци:
Рачка на количката
Пречка на количката
Настрешница на тендата за сонце

Гуми на пумпање со амортизери
Четирите гуми на количката се со пумпање, а секоја од нив има амортизер. Со нив возењето е помеко и пријатно независно од условите на теренот каде се користи

Задните гуми се со големина од 30 см
Предните гуми се со големина од 23 см
Кочницата е на едното задно тркало, меѓутоа ги стопира двете задни тркала истовремено

Седиште за автомобил
Во комплетот со количката добивате и седиште за автомобил што може да се поставува на рамката со вклучени адаптери. Седиштето е група 0+ (0-13 кг). Вклучена е зимска прекривка за транспортерот, тенда за заштита од сонце која лесно се отстранува. Рачката е исклучително удобна и може да се регулира.

Што вклучува комплетот?
Со количката освен седиште за автомобил добивате:
– зимска прекривка
– торба
– мрежа за заштита од инсекти
– пумпа за гумите
– адаптери за седиштето (транспортерот).