На попуст!
На залиха во главен магацин

Количка Trio Sprint W/Car Kit Black Night – Chicco

19,990.00ден

Опис

Идеално за Вас ако:
* Се движите многу наоколу: леснотијата и компактноста се од големо значење
* Вие сакате комплетно и удобно решение со одличен квалитет во сооднос со цената

Трио Спринт е новото комплетно решение на Chicco за млади и практични родители кои бараат производ со одличен квалитет кој е во сооднос со цената, погодно за нивните деца од раѓање до 36 месеци. Во Спринт се состои суштината на сите трио колички: лесна за ракување и практична, со модерен дизајн.

Кога е затворена, е како најкомпактниот производ на Chicco трио линијата, без да се намали удобноста на Вашето дете. Големото и удобно седиште обезбедува максимална удобност и слобода во движењето во сите околности.

Количката е препорачана од раѓање (0м+).

Сетот вклучува:

* Количка
* Корпа
* Носилка – транспортер со дополнително анатомско перниче
* Широка удобна прекривка за нозе вклучена во комплетот
* Торба за мајката со подлога за преслекување
* Кабаница за дожд и ветер
* Сет за автомобил, за превоз на корпата во автомонил