Нема на залиха

Количка Veyron 2in1 Dark Grey – Moni

13,680.00ден

Нема на залиха

SKU: 066X62299 Категории ,

Опис

Детска комбинирана количка Veyron наменета за деца од 0 до 36 месеци.
Максимална тежина: до 15кг.
Материјал на конструкцијата: алуминиум.
Кочница на задните тркала.
Безбедносни каиши со 5 точки на поврзување.
Начин на затварање: како книга.
Поставување на седиштето: Се трансформира во корпа за новороденче.
Прилагодување на наслонот: Се прилагодува со каиш во 3 позиции.
Подвижна тенда.
Пречка за заштита која се вади.
Додатоци: Торба и мрежа за заштита од комарци.
Број на тркала: 4.
Предни тркала: ротираат со можност за фиксирање. 8 инча
Задни тркала: 12 инча
Функции на корпата за новороденче: Меко душече. Прекривка

СЕДИШТЕ VEYRON
Седиште за автомобил Veyron погодно од 0м+ па се до 13 кг тежина, Група 0м+;
Се фиксира за задно седиште во автомобил, во обратна насока од движењето на автомобилот;
3 точки на безбедносните појаси кои се подесуваат, меко поставени за поголема удобност и за да може да се постави позиции во зависност од висината на бебето;
2 позиции на подесување на рачката
Вклучено додатно перниче кое се отстранува кога бебето е поголемо;
Вклучена е длабока тенда и зимска прекривка
Погоден е за количка VEYRON
Вклучени се адаптери
Според Европски стандарди ECE R44/04.