Нема на залиха

Количка за кукли Ема – Chipolino

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Играчката е погодна за деца над 3 години;
Ја подобрува физичката координација на детето и создава чувство на грижа и одговорност;
Екстремно лесна и удобна количка за кукли – совршен подарок за секоја мала дама;
Комплетот вклучува количка за кукли и торба за додатоци;
Надстрешницата на количката може да се прилагоди во многу позиции;
Корпа за багаж во која може да се стават дополнителни играчки;
Торбата за додатоци е постојан придружник на детето во сите игри;
Количката брзо и лесно се преклопува до компактна големина за носење и складирање;
Производот е достапен во шарена кутија погодна за подарок;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчките.