Нема на залиха

Коњче Еднорог За Клацкање – Dolu

2,100.00ден

Нема на залиха

Опис

Погоден е за деца од 24 месеци и повеќе.
Димензии:
50 X 34 X 70 см.

Се користи на 2 различни начини:
Кога ќе се отстрани долниот дел може да се вози со своите тркала.