Нема на залиха

Креветче Amore Mio Vanilla – Chipolino

7,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Ова креветче е погодно за новороденчиња до 6 месеци, со тежина до 9 кг .;
Можност за фиксирање на креветчето за креветот на родителите, дозволувајќи им да спијат близу бебето;
Едната страна се спушта што му овозможува на родителот да има постојан пристап до бебето;
Тапацирот е отстранлив за полесно чистење;
Душек со отстранлива навлака за лесно чистење;
Прилагодливи ногарки со тркала;
Креветчето е прилагодливо по висина во 7 позиции плус позиција против рефлукс;
Можност за лулање;
Простор за складирање;
Лесно и компактно преклопување и складирање;
Креветчето е произведено во согласност со европскиот стандард EN1130.

Димензии на креветчето:
L 89 cm/ W 56 cm/ H 82 cm

Димензии на душекот:
L 82 cm/ W 50 cm/ H 3 cm