Нема на залиха

Креветче Capri Latte – Chipolino

3,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Креветчето е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 15 кг.;
Мека подлога на долното ниво;
Страничен влез со патент, кој му овозможува на детето лесно да влезе и да излезе од креветчето;
Два странични џебови за играчки и додатоци;
Лесно се монтира и демонтира;
Доаѓа со торба за носење и чување;
Креветчето е произведено во согласност со европските стандарди EN716 и EN12227.