Нема на залиха

Креветче Next to me magic co-seeping grey – Chicco

15,990.00ден

Нема на залиха

Опис

СТРАНИЧНО КРЕВЕТЧЕ ЗА СПИЕЊЕ
Најнова верзија на странично креветче во рангот на Chicco. Со ексклузивниот дизајн ја зголемува погодноста за родителите и бебињата, правејќи го извонредно лесно подесувањето во висина на латералната страна во текот на ноќта, додека е прицврстено за креветот. Исто така ја подобрува удобноста на бебето благодарение на новата навлака за душекот која се карактеризира со 3Д мрежа која дише и обезбедува подобра вентилација на воздух.

1. НОВ СИСТЕМ ЗА ОТВОРАЊЕ СО ЕДНА РАКА
Многу полесно за отварање и затварање, дури и кога е прицврстено за креветот само со влечење нагоре и надолу на страничниот панел.

2. ПРОТОК НА ВОЗДУХ
3Д мрежа за навлаката на душекот и две мрежести прозори кои гарантираат екстра вентилација на душекот и на креветчето.

3. МАНЕВРИРАЊЕ
Ротирачки тркала со опција за закочување за слободно преместување.

4. ПОДЕСУВАЊЕ ВО ВИСИНА
11 степени за подесување во висина за да одговара со различни кревети.

5. НАЧИН НА ЛУЛАЊЕ
Лесно за активирање на начин на лулање на врвот од конструкцијата.

6. РАЗНОВИДНО
Се адаптира на кревети со фиоки благодарение на ногалките со преклопување со автоактивација.

7. СТЕПЕН НА НАКЛОНУВАЊЕ
Помага во случаи на рефлукс на храната и затнување на носето.

ВКЛУЧЕНИ ДОДАТОЦИ:
* Торба за носење
* Душек со добра транспирација
* Комплет за прицврстување на кревет

Димензија: 99,5 см х 73 см х 66,5/82,5 см
Производителот го препорачува од 0 до 6 месеци. Максимум 9 кг.